Legszebb gyerekkori szertartások

Legszebb gyerekkori szertartások Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.990 Ft
2.691 Ft
Kedvezmény: 10%

Író: Petra Kunze, Catharina Salamander

Fordító: Schleicher Dóra

 

Móra Kiadó, puha fedeles, 160 oldal

Várható szállítás: 3-5 nap

 

„Az ember olyan élőlény, aki ragaszkodik a szokásaihoz – főleg a legkisebbek, akik különösen igénylik a kiszámítható szabályokat és forgatókönyveket."

A szertartások meghatározzák mindennapjainkat és életritmusunkat, bár ezt az utóbbi évtizedekben sokszor elfelejtjük. Petra Kunze és Catharina Salamander  visszavezet minket kulturális gyökereinkhez, hogy gyermekeinknek megadhassuk mindazt a biztonságot és tudást, ami a rítusokban rejlik. Jól áttekinthető fejezetekben ismerhetjük meg a szertartások kialakulását, a gyerekek életében betöltött szerepüket és izgalmas áttekintést kapunk az év legfontosabb állami, egyházi, illetve családi szokásairól. A szerzők számtalan hasznos tanáccsal szolgálnak, ötleteket adnak olyan nehéz helyzetek kezelésére is, mint a leszoktatás a cumiról, a dackorszak vagy az iskolakezdés.

Petra Kunze szakkönyvek írójaként évek óta foglalkozik a szertartások családban betöltött szerepével. Catharina Salamander pszichoterapeuta, a Montessori-pedagógia szakértője. Az írás mellett mindketten gyakorló anyukák.

 

A TARTALOMBÓL:

A szertartások életünk kísérői

Szertartások a gyerekek hétköznapjaiban

Fontos lépések és nehéz időszakok

Szertartások különleges alkalmakra

 

Mennyiség
Kosár
0 árucikk
Ajándékutalvány