Az őskor - Kis felfedező zsebkönyvek sorozat

Az őskor - Kis felfedező zsebkönyvek sorozat Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.690 Ft
1.521 Ft
Kedvezmény: 10%

Író: Jean-Philippe Chabot és Dominique Joly

Illusztrátor: Donald Grant

 

Móra Kiadó, kemény fedeles, spirálos, 24 oldal

Várható szállítás: 3-5 nap

 

3-6 éveseknek

Vajon milyenek lehettek az őseink több millió évvel ezelőtt? Csodáld meg az első művészeti alkotásokat, amelyeket ember készített! Figyeld meg, milyenek voltak az első emberi tárgyak, és kövesd nyomon, hogyan fejlődött az őskori ember! 

Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy jobban megismerd a környezeted! A rajzos fóliák lapozgatása közben meglepő felfedezések várnak Rád!

A pedagógusok és szakemberek közreműködésével készült Kis Felfedező Zsebkönyvek interaktív módon keltik fel a kisgyermek érdeklődését az élőlények, a természet, a történelem és technika világa iránt. A könyvsorozat tagjai együtt mini enciklopédiává állnak össze, amely a legalapvetőbb ismereteket közvetíti a környezetünkről. 

A sorozat kötetei: A tigris, A repülőgép, Az indiánok, Az autó, A katicabogár, A kalózok, A piramis, A vonat, A hegy, A virág, A kutya, Az óra, A cirkusz, Az alma, A ló, A macska, A madár, A vár, A város, A víz, A gépóriások, A dinoszaurusz, A dzsungel, A delfin, A kórház, A majom, A tűzoltók, A tigris, A tojás, A színek, A veszélyeztetett állatok, A zene, Az emberi test, Az óra és a múló idő, Az őskor

Mennyiség

Hasonló termékek

Leírás és Paraméterek

Kosár
0 árucikk
Ajándékutalvány