Adatvédelmi nyilatkozat

A Libro y Vino Kft. jelen adatvédelmi nyilatkozattal kötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelésére, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen megfelelve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A Libro y Vino Kft. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

Rendszerünk kialakításánál figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, és azok előírásait maradéktalanul betartjuk, különös tekintettel az alábbiakra:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
  • Az Online Privacy Alliance ajánlásai.

Az adatszolgáltatás önkéntes és a regisztráció bármikor visszavonható. A regisztráló személy hozzájárul ahhoz, hogy a Molymi Webshop hírlevelet, akciós ajánlatot küldjön számára, valamint értesítse új termékek megjelenéséről, illetve engedélyezi adatai egyéb marketing célokra történő felhasználását.

A regisztráltak bármikor kérhetik adataik törlését az adatbázisból, melynek kézhezvételekor a Libro y Vino Kft. haladéktalanul törli a kért adatokat adatbázisából. Az adatok törlését kérni lehet akár e-mailben az info.molymi@gmail.com címen, vagy telefonon a 36 22 471 006  számon, illetve írásban is megtehetik a 8000 Székesfehérvár, Zsolt u 18.  címre küldött levélben.

A Libro y Vino Kft. a regisztráció során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más, harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Az adatkezelési nyilvántartási szám:58289/2012

A hírlevélre történő regisztráció is bármikor visszavonható, minden a Libro y Vino Kft. által küldött hírlevél alján lehetőség van egy leiratkozó linkre kattintani, ami automatikusan biztosítja a leiratkozási lehetőséget a regisztráló személy számára.

A leiratkozás/törlés után a regisztráló személyes adatai többet nem kerülnek semmilyen formában felhasználásra, de bizonyos ideig a Libro y Vino Kft. megőrzi online formában őket az esetleges jogi vagy egyéb, esetleges Távszerződésből adódó problémák kezelésére.

 

Kosár
0 árucikk
Ajándékutalvány