A ló - Kis felfedező zsebkönyvek sorozat

A ló - Kis felfedező zsebkönyvek sorozat Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.490 Ft
1.341 Ft
Kedvezmény: 10%

Író és illusztrátor: Henri Galeron

 

Móra Kiadó, kemény fedeles, spirálos, 24 oldal

Várható szállítás: 3-5 nap 

 

3-6 éveseknek

Vadon élő és háziasított ló, fakó és pej, óriásló és póni...Milyen szép és nemes állat mindegyik! Tudod, hogyan ápolják, patkolják hasznosítják őket? mserd meg a lovakat és a többi patás négylábút! 

Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy jobban megismerd a környezeted! A rajzos fóliák lapozgatása közben meglepő felfedezések várnak Rád!

A pedagógusok és szakemberek közreműködésével készült Kis Felfedező Zsebkönyvek interaktív módon keltik fel a kisgyermek érdeklődését az élőlények, a természet, a történelem és technika világa iránt. A könyvsorozat tagjai együtt mini enciklopédiává állnak össze, amely a legalapvetőbb ismereteket közvetíti a környezetünkről. 

A sorozat kötetei: A tigris, A repülőgép, Az indiánok, Az autó, A katicabogár, A kalózok, A piramis, A vonat, A hegy, A virág, A kutya, Az óra, A cirkusz, Az alma, A ló, A macska, A madár, A vár, A város, A víz, A gépóriások, A dinoszaurusz, A dzsungel, A delfin, A kórház, A majom, A tűzoltók, A tigris, A tojás, A színek, A veszélyeztetett állatok, A zene, Az emberi test, Az óra és a múló idő, Az őskor

 

Mennyiség

Hasonló termékek

Leírás és Paraméterek

Kosár
0 árucikk
Ajándékutalvány