A dinoszaurusz - Kis felfedező zsebkönyvek sorozat

A dinoszaurusz - Kis felfedező zsebkönyvek sorozat Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.690 Ft
1.521 Ft
Kedvezmény: 10%

Író: Claude Delafosse, Jame's Prunier

Illusztrátor: Jame's Prunier, Henri Galeron

 

Móra Kiadó, kemény fedeles, spirálos, 24 oldal

Várható szállítás: 3-5 nap

 

3-6 éveseknek

Láttál már dinólábnyomot? Fürödtél már benne? Ezek a különleges ősi hüllők nem sok emléket hagytak magukról, de ismerjük néhányuk nevét és külsejét. Fedezd fel őket és az őstörténeti korból származó társaikat! Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy jobban megismerd a környezeted! A rajzos fóliák lapozgatása közben meglepő felfedezések várnak Rád!

A pedagógusok és szakemberek közreműködésével készült Kis Felfedező Zsebkönyvek interaktív módon keltik fel a kisgyermek érdeklődését az élőlények, a természet, a történelem és technika világa iránt. A könyvsorozat tagjai együtt mini enciklopédiává állnak össze, amely a legalapvetőbb ismereteket közvetíti a környezetünkről. 

A sorozat kötetei: A tigris, A repülőgép, Az indiánok, Az autó, A katicabogár, A kalózok, A piramis, A vonat, A hegy, A virág, A kutya, Az óra, A cirkusz, Az alma, A ló, A macska, A madár, A vár, A város, A víz, A gépóriások, A dinoszaurusz, A dzsungel, A delfin, A kórház, A majom, A tűzoltók, A tigris, A tojás, A színek, A veszélyeztetett állatok, A zene, Az emberi test, Az óra és a múló idő, Az őskor

Mennyiség

Hasonló termékek

Leírás és Paraméterek

Kosár
0 árucikk
Ajándékutalvány